Forum Groups
  All forums
    Help & Feedback
      Questions
      Work in progress
      Finished Art
      Non-Max related
    Community
      Offtopic
      News
    Hardware
    Photography


Featured Threads
  inspiration alert!!!
(36 replies)
  Indespensible MaxScripts, Plugins and 3rd Party Tools
(37 replies)
  The allmighty FREE Resources Thread !
(17 replies)
  spam alert!!!
(4886 replies)
  Maxforums member photo gallery index
(114 replies)
  Maxforums Member Tutorials
(89 replies)
  three cheers to maxforums...
(240 replies)
  101 Things you didnt know in Max...
(198 replies)
  A Face tutorial from MDB101 :D
(95 replies)
  Maxforums.org Members Gallery
(516 replies)
  SON OF POST YOURSELF
(637 replies)
  Dub's Maxscript Tutorial Index
(119 replies)

Maxunderground news unavailable

Waves material
show user profile  Hirato
Hi all,

I have a wave material on an unwrapped box, when I select "show standard map in viewport" everything looks like I want it to be. When I render that viewport it looks entirely different.
Also no changes in the uvw make a difference in the render.

When I use other maps like Checker it does work correctly.


Photobucket

Photobucket

read 670 times
2/16/2011 2:52:50 PM (last edit: 2/16/2011 2:52:50 PM)
show user profile  BishBashRoss
Your coordinates are set to world xyz, you need them set to specific map channel.





read 660 times
2/16/2011 3:14:40 PM (last edit: 2/16/2011 3:14:40 PM)
show user profile  Hirato
Thanks, got it.
read 658 times
2/16/2011 3:19:47 PM (last edit: 2/16/2011 3:19:47 PM)
#Maxforums IRC
Open chat window


Support Maxforums.org