Forum Groups
  All forums
    Help & Feedback
      Questions
      Work in progress
      Finished Art
      Non-Max related
    Community
      Offtopic
      News
    Hardware
    Photography



Maxunderground news unavailable

Vray 3.0 problems
show user profile  troyr
Is anyone experiencing vray DR problems when rendering a scene with Xrefs? DR Renders nothing
however, when the scene is merged DR picks up correctly and renders fine.
Xref scenes is important to my workflow so i use it.
Has anyone else come across this problem and maybe have an answer for a fix?
thanks

read 796 times
4/11/2014 6:56:00 AM (last edit: 4/11/2014 6:56:00 AM)
show user profile  donvella
not a direct solve but for our workflow we have to merge our xrefs before net rendering, I get in a good habbit of saving, merging, rendering, quit no save.




read 792 times
4/11/2014 7:27:11 AM (last edit: 4/11/2014 7:27:11 AM)
show user profile  troyr
that's what were doing as well for a work around.
It's crazy that Chaos group built in this new feature.

read 784 times
4/11/2014 9:16:03 AM (last edit: 4/11/2014 9:16:03 AM)
show user profile  troyr
Updating Vray 3.0 to the latest build fixes the problem (.06)
read 662 times
5/22/2014 3:34:28 AM (last edit: 5/22/2014 3:34:28 AM)
show user profile  donvella
thats brilliant!

theres no way I could convince anyone in management to upgrade to vray3 tho :) Not with 102 blades to pay for...





read 660 times
5/22/2014 4:08:54 AM (last edit: 5/22/2014 4:09:16 AM)
#Maxforums IRC
Open chat window


Support Maxforums.org