Forum Groups
  All forums
    Help & Feedback
      Questions
      Work in progress
      Finished Art
      Non-Max related
    Community
      Offtopic
      News
    Hardware
    Photography


Featured Threads
  inspiration alert!!!
(36 replies)
  Indespensible MaxScripts, Plugins and 3rd Party Tools
(37 replies)
  The allmighty FREE Resources Thread !
(17 replies)
  spam alert!!!
(4886 replies)
  Maxforums member photo gallery index
(114 replies)
  Maxforums Member Tutorials
(89 replies)
  three cheers to maxforums...
(240 replies)
  101 Things you didnt know in Max...
(198 replies)
  A Face tutorial from MDB101 :D
(95 replies)
  Maxforums.org Members Gallery
(516 replies)
  SON OF POST YOURSELF
(637 replies)
  Dub's Maxscript Tutorial Index
(119 replies)

Maxunderground news unavailable

Verticies constantly showing!
show user profile  Redturtle
Whats the deal wiith my model, the verts are always showing. When I'm definitely NOT in vertex mode (or any sub object mode for that matter), my verts are still quite visible in blue.

I've tried converting my model to an editable mesh and then an editable poly, but the verts are still showing. If I create a new shape its fine. Anyone know whats happening?

***Just to be very clear, I'm not in any sub-object selection mode anywhere on my stack.

read 247 times
6/30/2010 4:20:53 PM (last edit: 6/30/2010 4:20:53 PM)
show user profile  Redturtle
Figured it out.

Under object properties, there was something like "vertex tick" checked.

read 232 times
6/30/2010 8:14:00 PM (last edit: 6/30/2010 8:14:00 PM)
#Maxforums IRC
Open chat window


Support Maxforums.org