Forum Groups
  All forums
    Help & Feedback
      Questions
      Work in progress
      Finished Art
      Non-Max related
    Community
      Offtopic
      News
    Hardware
    Photography



Maxunderground news unavailable

UV Unwrap issue
show user profile  minardi55
I've never had this problem before and am not sure whether I accidentally clicked something to cause this: Basically whenever I make a planar map (or pelt) of different views, it'll skew the maps. Instead of them being perpendicular and scaled accurately, they are off, as seen here:

I figured that I may have accidentally reset my width and height for the bitmaps, but they are correct.


read 322 times
12/20/2014 4:13:54 PM (last edit: 12/20/2014 4:14:50 PM)
show user profile  K-tonne
probably 'normalise' is on in the uv unwrap rollout

Website and Portfolio

read 308 times
12/20/2014 5:21:47 PM (last edit: 12/20/2014 5:21:47 PM)
show user profile  herfst1
Try "reset xform" them. Don't think it'll help, but no harm giving it a go.
read 300 times
12/20/2014 6:07:27 PM (last edit: 12/20/2014 6:07:27 PM)
show user profile  minardi55
The reset xform did it! Thank you herfst1, appreciate it.
read 288 times
12/21/2014 1:39:56 AM (last edit: 12/21/2014 1:39:56 AM)
show user profile  gogodr
I'm starting to think that "Did you try to reset xform?" is the maxforums equivalent to "Did you try turning it off and back on?"

Hello there

beautiful ;3


read 284 times
12/21/2014 3:50:07 AM (last edit: 12/21/2014 3:50:07 AM)
#Maxforums IRC
Open chat window


Support Maxforums.org