Forum Groups
  All forums
    Help & Feedback
      Questions
      Work in progress
      Finished Art
      Non-Max related
    Community
      Offtopic
      News
    Hardware
    Photography


Featured Threads
  inspiration alert!!!
(36 replies)
  Indespensible MaxScripts, Plugins and 3rd Party Tools
(37 replies)
  The allmighty FREE Resources Thread !
(17 replies)
  spam alert!!!
(4886 replies)
  Maxforums member photo gallery index
(114 replies)
  Maxforums Member Tutorials
(89 replies)
  three cheers to maxforums...
(240 replies)
  101 Things you didnt know in Max...
(198 replies)
  A Face tutorial from MDB101 :D
(95 replies)
  Maxforums.org Members Gallery
(516 replies)
  SON OF POST YOURSELF
(637 replies)
  Dub's Maxscript Tutorial Index
(119 replies)

Maxunderground news unavailable

Texture baking problem
show user profile  shc
First of all hello to everyone, this is my first post on the forum. I'm engaged in a University project where I need to export a model of a historic building from 3ds max to Quest 3D and create a walkthrough. The model is very detailed and was not designed with my goal in mind. My job for now is to optimize and remove all unnecessary things from the model.

I got stuck very early on when I tried to bake the textures. I'm using VRay rendered and when I pick a certain object to render and use VrayCompleteMap element the rendered image always appears completely black. I've noticed that there are other people with the same problem too, but I haven't really stumbled upon a direct solution to the problem. Do you guys have any clue about what might be the causing this problem? Thanks in advance.
read 594 times
9/13/2012 6:51:30 PM (last edit: 9/13/2012 6:51:30 PM)
#Maxforums IRC
Open chat window


Support Maxforums.org