Forum Groups
  All forums
    Help & Feedback
      Questions
      Work in progress
      Finished Art
      Non-Max related
    Community
      Offtopic
      News
    Hardware
    Photography



Maxunderground news unavailable

Problem with VrayFur
show user profile  Madredchris
Hello guys,

I got myself a nice scene with a little house, a plane and grass(With VrayFur.
Now there is something wrong, which makes it impossible to render.

The problem is that when I render, it goes through 2 pre-passes and then my 3ds max crashes without any error message or something, it is just terminated.

I cant find out what it is, but I followed this tutorial;
http://www.cg-blog.com/index.php/2007/08/21/vray-fur-tutorial.htm

Now I dont got the Quasi-Monte-Carlo GI Engine. But Brute force should do about the same I read.

If you think you can help me but need more information, I am willing to share it, but now I cant share anything specific, because I dont know what it is bugging it.

Regards.

PS: If I create any other scene with any other object, it does work and renders fine.
read 871 times
9/28/2011 1:07:00 AM (last edit: 9/28/2011 1:10:34 AM)
show user profile  troyr
my take on your question is that you've run out of ram.
read 848 times
9/28/2011 8:02:49 AM (last edit: 9/28/2011 8:02:49 AM)
show user profile  Madredchris
my guess too, saw that I tried to creat 200.000 hairs lol, reduced it to 20k.

THANK GOD ITS TODAY, ordering my new pc :)


EDIT: Fixed.
read 842 times
9/28/2011 9:44:45 AM (last edit: 9/28/2011 10:00:34 AM)
#Maxforums IRC
Open chat window


Support Maxforums.org