Forum Groups
  All forums
    Help & Feedback
      Questions
      Work in progress
      Finished Art
      Non-Max related
    Community
      Offtopic
      News
    Hardware
    Photography


Featured Threads
  inspiration alert!!!
(37 replies)
  Indespensible MaxScripts, Plugins and 3rd Party Tools
(37 replies)
  The allmighty FREE Resources Thread !
(17 replies)
  spam alert!!!
(4886 replies)
  Maxforums member photo gallery index
(114 replies)
  Maxforums Member Tutorials
(89 replies)
  three cheers to maxforums...
(240 replies)
  101 Things you didnt know in Max...
(198 replies)
  A Face tutorial from MDB101 :D
(95 replies)
  Maxforums.org Members Gallery
(516 replies)
  SON OF POST YOURSELF
(637 replies)
  Dub's Maxscript Tutorial Index
(119 replies)

Maxunderground news unavailable

Object Showing up black in realistic viewport while fine in rendering
show user profile  GCthegreat
The Title sums it up pretty much
read 2134 times
2/24/2012 4:43:42 PM (last edit: 2/24/2012 4:43:42 PM)
show user profile  K-tonne
mesh is inside out, your lights are too dim, or the 'show texture in viewport' button isn't pressed would be the first things to check on
go to element mode, select all the mesh and press flip in the element rollout
turn the lights up or press ctrl +L to light the viewport with the default lights (toggle)
in the material editor below the material sample spheres in the line of icon near the middle is an icon that's like a checker board- press that

Website and Portfolio

read 2124 times
2/24/2012 5:13:48 PM (last edit: 2/24/2012 5:13:48 PM)
#Maxforums IRC
Open chat window


Support Maxforums.org