Forum Groups
  All forums
    Help & Feedback
      Questions
      Work in progress
      Finished Art
      Non-Max related
    Community
      Offtopic
      News
    Hardware
    Photography



Maxunderground news unavailable

Mouse setup problem
show user profile  Tbone08
I got an IntelliPoilnt (Microsoft) mouse, and it seems taht hte middle button doesn't work in Max
(ex. orbiting- alt+middle mouse). does anyone have a solution ?
read 248 times
10/28/2011 7:06:30 PM (last edit: 10/28/2011 7:06:30 PM)
show user profile  gogodr
thats weird it works well for me..
I use a microsoft sidewinder ( it also uses the IntelliPoint driver )

OS?
did you apply the hotfixes for your max?
is it only in max or it doesnt work at all?
did you check the keys configuration inside max?

Hello there

beautiful ;3


read 244 times
10/28/2011 7:12:21 PM (last edit: 10/28/2011 7:13:26 PM)
show user profile  Tbone08
it's only in Max. I use Win 7.
as for the keys config. in max- it worked well with a previous Microsoft mouse...so I didnt change anything.
read 239 times
10/28/2011 7:36:50 PM (last edit: 10/28/2011 7:36:50 PM)
show user profile  gogodr
check that you dont have any special mouse profile for max in your intellipoint software

Hello there

beautiful ;3


read 234 times
10/28/2011 7:46:53 PM (last edit: 10/28/2011 7:46:53 PM)
show user profile  Tbone08
nope, removed it but it didnt' do the trick
read 231 times
10/28/2011 7:56:15 PM (last edit: 10/28/2011 7:56:15 PM)
show user profile  K-tonne
is your mmb set to 'generic button'- or something similar?

Website and Portfolio

read 229 times
10/28/2011 7:57:38 PM (last edit: 10/28/2011 7:57:38 PM)
show user profile  Tbone08
set to: middle click (deafult)
read 226 times
10/28/2011 8:10:48 PM (last edit: 10/28/2011 8:10:48 PM)
#Maxforums IRC
Open chat window


Support Maxforums.org