Forum Groups
  All forums
    Help & Feedback
      Questions
      Work in progress
      Finished Art
      Non-Max related
    Community
      Offtopic
      News
    Hardware
    Photography


Featured Threads
  inspiration alert!!!
(36 replies)
  Indespensible MaxScripts, Plugins and 3rd Party Tools
(37 replies)
  The allmighty FREE Resources Thread !
(17 replies)
  spam alert!!!
(4886 replies)
  Maxforums member photo gallery index
(114 replies)
  Maxforums Member Tutorials
(89 replies)
  three cheers to maxforums...
(240 replies)
  101 Things you didnt know in Max...
(198 replies)
  A Face tutorial from MDB101 :D
(95 replies)
  Maxforums.org Members Gallery
(516 replies)
  SON OF POST YOURSELF
(637 replies)
  Dub's Maxscript Tutorial Index
(119 replies)

Maxunderground news unavailable

max2014 axis locking
show user profile  herfst1
Hey, weird error's occurred, if I try and move anything (vert, whole object), it jumps in percentages rather than analogue. It works fine if I grab all axis at the same time.

Restarting/resetting max doesn't help, but on a blank scene it works fine.

Note: my percentage lock buttons aren't on.

Any ideas?
read 390 times
11/10/2015 1:40:32 PM (last edit: 11/10/2015 1:40:32 PM)
show user profile  herfst1
Duh, I chucked everything into a new scene and it's working again... but I still want to know what hotkey I might have pressed, or if it was just max being max.
read 389 times
11/10/2015 1:43:23 PM (last edit: 11/10/2015 1:43:23 PM)
show user profile  digs
that happened to a co-worker a while back.. he had to delete max ini
read 380 times
11/10/2015 3:22:16 PM (last edit: 11/10/2015 3:22:16 PM)
#Maxforums IRC
Open chat window


Support Maxforums.org