Forum Groups
  All forums
    Help & Feedback
      Questions
      Work in progress
      Finished Art
      Non-Max related
    Community
      Offtopic
      News
    Hardware
    Photography


Featured Threads
  inspiration alert!!!
(36 replies)
  Indespensible MaxScripts, Plugins and 3rd Party Tools
(37 replies)
  The allmighty FREE Resources Thread !
(17 replies)
  spam alert!!!
(4886 replies)
  Maxforums member photo gallery index
(114 replies)
  Maxforums Member Tutorials
(89 replies)
  three cheers to maxforums...
(240 replies)
  101 Things you didnt know in Max...
(198 replies)
  A Face tutorial from MDB101 :D
(95 replies)
  Maxforums.org Members Gallery
(516 replies)
  SON OF POST YOURSELF
(637 replies)
  Dub's Maxscript Tutorial Index
(119 replies)

Maxunderground news unavailable

Looping
show user profile  ram-online
Hi,

I'm creating a worm for an animation and have created the first stage of a walk cycle (only it's a sliiver cycle)

During the first phase of the cycle the worm actually moves forwards and I'm having difficulty looping the cycle.

Have tried using "out of range types" in track view without success, I figure I must be doing something wrong.

Could anyone point me in the right direction to getting the phase to loop/cycle.

Cheers,
Lee
read 625 times
4/3/2008 11:18:09 AM (last edit: 4/3/2008 11:18:09 AM)
show user profile  $$T-bone$$
you MUST make sure the cycle repeats perfectly or else the out of range wont produce good results.




read 582 times
4/3/2008 6:06:20 PM (last edit: 4/3/2008 6:06:20 PM)
#Maxforums IRC
Open chat window


Support Maxforums.org