Forum Groups
  All forums
    Help & Feedback
      Questions
      Work in progress
      Finished Art
      Non-Max related
    Community
      Offtopic
      News
    Hardware
    Photography


Featured Threads
  inspiration alert!!!
(37 replies)
  Indespensible MaxScripts, Plugins and 3rd Party Tools
(37 replies)
  The allmighty FREE Resources Thread !
(17 replies)
  spam alert!!!
(4886 replies)
  Maxforums member photo gallery index
(114 replies)
  Maxforums Member Tutorials
(89 replies)
  three cheers to maxforums...
(240 replies)
  101 Things you didnt know in Max...
(198 replies)
  A Face tutorial from MDB101 :D
(95 replies)
  Maxforums.org Members Gallery
(516 replies)
  SON OF POST YOURSELF
(637 replies)
  Dub's Maxscript Tutorial Index
(119 replies)

Maxunderground news unavailable

invisible object why oh why???
show user profile  heroicsatsuma
In the below url you can see my problem - The main body is stuck in red wireframe even though it has the same material applied to it as the legs?!?! Any ideas else the comp is going out of the window!!!

In renders the material is displayed this is just a viewport problem - v.frustrating
http://imageshack.us/photo/my-images/109/problemr.jpg/

Thanks for reading
read 262 times
1/19/2012 11:24:54 PM (last edit: 1/19/2012 11:24:54 PM)
show user profile  PairofMittens
Hiya mate,

Try going back into the stack and making sure that no polys are selected in the Edit Poly option.
I usually get that problems with vertices.

Hope this helps!

read 259 times
1/19/2012 11:27:11 PM (last edit: 1/19/2012 11:27:11 PM)
show user profile  heroicsatsuma
nope nothing selected in the stack - i don't understand it was fine last week!!
read 253 times
1/19/2012 11:32:41 PM (last edit: 1/19/2012 11:32:41 PM)
show user profile  Dave
Bizarro. Right click the object and go to its properties and have a look to see if you've set the display to be wireframe. There's also something in properties about visual style by object or layer, or something to that regard. Worth having a gander in this area anyway.

Got any modifiers on the mesh? Are you in a sub-object mode?

Don't throw your computer through a window, or if you do... open the window first.

"I flew over Egypt once"

read 248 times
1/20/2012 12:15:31 AM (last edit: 1/20/2012 12:15:31 AM)
show user profile  heroicsatsuma
horay fixed it at last seemed to be a problem with my video card just disabled and enabled the driver in device manager and voila back to normal ahhhhhh
read 238 times
1/20/2012 1:42:57 AM (last edit: 1/20/2012 1:43:15 AM)
#Maxforums IRC
Open chat window


Support Maxforums.org