Forum Groups
  All forums
    Help & Feedback
      Questions
      Work in progress
      Finished Art
      Non-Max related
    Community
      Offtopic
      News
    Hardware
    Photography


Featured Threads
  inspiration alert!!!
(36 replies)
  Indespensible MaxScripts, Plugins and 3rd Party Tools
(37 replies)
  The allmighty FREE Resources Thread !
(17 replies)
  spam alert!!!
(4886 replies)
  Maxforums member photo gallery index
(114 replies)
  Maxforums Member Tutorials
(89 replies)
  three cheers to maxforums...
(240 replies)
  101 Things you didnt know in Max...
(198 replies)
  A Face tutorial from MDB101 :D
(95 replies)
  Maxforums.org Members Gallery
(516 replies)
  SON OF POST YOURSELF
(637 replies)
  Dub's Maxscript Tutorial Index
(119 replies)

Maxunderground news unavailable

Invisible New Objects
show user profile  Kurt
I'm experiancing a strange thing with 3dsmax2008. In the middle of building this model, all of a sudden, new objects I make appear invisible in my viewports. You can see in this screenshot that I made a box. I can move it in my crosshairs. It also doesn't render so it's not really there. I tried the "o" button that didn't do anything. Any thoughts whats going on and how to fix it?

read 497 times
4/4/2008 2:58:17 PM (last edit: 4/4/2008 2:58:45 PM)
show user profile  mak
try pressing z
read 487 times
4/4/2008 3:07:54 PM (last edit: 4/4/2008 3:07:54 PM)
show user profile  Kurt
Z just zoom extence's it. The object is still invisible.

I'm kinda thinking this is a 2008 bug. But would need to know if others have experianced this to find out if it is a bug.
read 482 times
4/4/2008 3:11:50 PM (last edit: 4/4/2008 3:11:50 PM)
show user profile  Kurt
Woohoo just figured it out! I opened up my layers and my new objects were being created in a layer folder I had previously hidden.......stupid.
read 479 times
4/4/2008 3:15:19 PM (last edit: 4/4/2008 3:15:19 PM)
#Maxforums IRC
Open chat window


Support Maxforums.org