Forum Groups
  All forums
    Help & Feedback
      Questions
      Work in progress
      Finished Art
      Non-Max related
    Community
      Offtopic
      News
    Hardware
    Photography


Featured Threads
  inspiration alert!!!
(37 replies)
  Indespensible MaxScripts, Plugins and 3rd Party Tools
(37 replies)
  The allmighty FREE Resources Thread !
(17 replies)
  spam alert!!!
(4886 replies)
  Maxforums member photo gallery index
(114 replies)
  Maxforums Member Tutorials
(89 replies)
  three cheers to maxforums...
(240 replies)
  101 Things you didnt know in Max...
(198 replies)
  A Face tutorial from MDB101 :D
(95 replies)
  Maxforums.org Members Gallery
(516 replies)
  SON OF POST YOURSELF
(637 replies)
  Dub's Maxscript Tutorial Index
(119 replies)

Maxunderground news unavailable

image is terrible quality in view port?
show user profile  neonzombie
I'm really new to 3d modelling and I need help. I've created a plane and applied a bitmap material to it using the material editor but the image quality is terrible on my computer.

How the image is supposed to look... http://tinypic.com/r/3d6x5/5

How the image looks... http://tinypic.com/r/2mepzpk/5

I've used the same picture at my school and it looked fine, but doing the same at home has got me this result. Please help!

Thanks.
read 267 times
1/19/2012 3:03:19 PM (last edit: 1/19/2012 3:03:19 PM)
show user profile  Dave
I don't know if they "fixed" this in 2012 or not... as with Nitrous enabled (default) these options aren't accessible (that I know of)... but, otherwise... look here:



"I flew over Egypt once"

read 249 times
1/19/2012 6:48:38 PM (last edit: 1/19/2012 6:48:38 PM)
show user profile  neonzombie
Thank you Dave! Restarted the programme and it worked afterwards, (:
read 225 times
1/20/2012 1:08:16 PM (last edit: 1/20/2012 1:08:16 PM)
#Maxforums IRC
Open chat window


Support Maxforums.org