Forum Groups
  All forums
    Help & Feedback
      Questions
      Work in progress
      Finished Art
      Non-Max related
    Community
      Offtopic
      News
    Hardware
    Photography



Maxunderground news unavailable

go to parent.....not going
show user profile  REM
at wit's end.....I"ve applied a bitmap to my materials editor (Ive used this particalr material
many times in max 9) cropped the image in Bitmap Param. and checked the apply button..
and when I click on" go to Parent" nothing happens - I can't get back to the top level.....where I can apply a bump map and eventually apply this wretched maerial to the scene.......
I just can't get "go to parent"to work - also shut down and reopened program - didn't help........has this ever happend....any ideas at all???? would appreciate
any and help....
read 360 times
3/29/2010 11:36:20 PM (last edit: 3/29/2010 11:36:20 PM)
show user profile  donvella
I have an idea.

Show us a screen shot.



read 343 times
3/30/2010 12:46:20 AM (last edit: 3/30/2010 12:46:20 AM)
show user profile  REM
I've been trying to find a way to do a screen capture - I"m on a macbook pro and am currently running 3d max in windows (bootcamp) Every sugg. I've found searching the internet doesn't work.
Do you happen to know how to do a screen capture on a mac keyboard....in windows??

read 331 times
3/30/2010 1:39:14 AM (last edit: 3/30/2010 1:39:14 AM)
show user profile  REM
Screen shot below for Donvella or whoever has any idea how to get "go to parent" to work.....
Again my thanks for any and all replies - at a total standstill with my work......

read 318 times
3/30/2010 2:20:29 AM (last edit: 3/30/2010 2:20:29 AM)
show user profile  REM
finally figured it out - started over and applied the material via the diffuse map rather
than via standard button.....
read 302 times
3/30/2010 6:49:38 AM (last edit: 3/30/2010 6:49:38 AM)
#Maxforums IRC
Open chat window


Support Maxforums.org