Forum Groups
  All forums
    Help & Feedback
      Questions
      Work in progress
      Finished Art
      Non-Max related
    Community
      Offtopic
      News
    Hardware
    Photography



Maxunderground news unavailable

 
First page  Go to the previous page   [01]  [02]  Go to the next page  Last page
 
Forum's profile tab not working
show user profile  cnopicilin
I don't know if this is only me, but when I click the profile tab on this forum, I get a runtime error. Screenshot here: gyazo.com/28285b7ebf477485596ce492d0af67a1
read 554 times
4/15/2014 8:36:37 AM (last edit: 4/15/2014 8:37:29 AM)
show user profile  Nik Clark
Yeah, it can be a bit temperamental. Try again another time.





read 546 times
4/15/2014 9:44:05 AM (last edit: 4/15/2014 9:44:05 AM)
show user profile  herfst1
"Bit temperamental..."

8 months temperamental for me.
read 531 times
4/15/2014 10:48:33 AM (last edit: 4/15/2014 10:48:33 AM)
show user profile  Nik Clark
Ok, it's broken.




read 529 times
4/15/2014 10:53:45 AM (last edit: 4/15/2014 10:53:45 AM)
show user profile  spoon
works for me?


read 494 times
4/15/2014 7:07:35 PM (last edit: 4/15/2014 7:07:35 PM)
show user profile  Joey Parker Jr.
Works for me also.
 photo 2012-sig_small3_zpsbd114b69.png

read 492 times
4/15/2014 7:10:25 PM (last edit: 4/15/2014 7:10:25 PM)
show user profile  herfst1

read 485 times
4/15/2014 8:06:59 PM (last edit: 4/15/2014 8:06:59 PM)
show user profile  Nik Clark
That's what I get too. Clicking on Profile at the top of any page gives me that same error. I've tried it at home and at work in different browsers.



read 478 times
4/15/2014 11:15:36 PM (last edit: 4/15/2014 11:15:49 PM)
show user profile  mrgrotey
Works fine for me too. Although I've have now somehow moved to ireland based on my flag :) Used to be correct (union flag)




read 473 times
4/15/2014 11:36:17 PM (last edit: 4/15/2014 11:36:17 PM)
show user profile  Sir_Manfred
Works for me without any hiccups or glitchups or fuckups or cuntups



Visit my Portfolio
http://www.Freds3D.com

read 456 times
4/16/2014 11:19:00 AM (last edit: 4/16/2014 11:19:00 AM)
show user profile  herfst1
Maybe it's a browser thing. I have Firefox 28.0.
read 452 times
4/16/2014 12:14:54 PM (last edit: 4/16/2014 12:14:54 PM)
show user profile  Nik Clark
Agreed. At work, it only fails in Chrome.

Odd.





read 448 times
4/16/2014 12:15:59 PM (last edit: 4/16/2014 12:15:59 PM)
show user profile  BishBashRoss
@Grotey Mine used to be Irish too and now correctly UK. Maybe I stole yours? :D Edit. Chrome here, no probs

read 439 times
4/16/2014 1:53:58 PM (last edit: 4/16/2014 1:54:27 PM)
show user profile  cnopicilin
So I finally tested with latest chrome, firefox and IE (default, 64bit, no addons) and none of them worked. I'd love to advertise myself on the signature.
read 306 times
6/22/2014 10:12:49 PM (last edit: 6/22/2014 10:12:49 PM)
show user profile  donvella
delete your cookies/cache it works fine after




read 304 times
6/23/2014 2:47:46 AM (last edit: 6/23/2014 2:47:46 AM)
 
First page  Go to the previous page   [01]  [02]  Go to the next page  Last page
 
#Maxforums IRC
Open chat window


Support Maxforums.org