Forum Groups
  All forums
    Help & Feedback
      Questions
      Work in progress
      Finished Art
      Non-Max related
    Community
      Offtopic
      News
    Hardware
    Photography


Featured Threads
  inspiration alert!!!
(36 replies)
  Indespensible MaxScripts, Plugins and 3rd Party Tools
(37 replies)
  The allmighty FREE Resources Thread !
(17 replies)
  spam alert!!!
(4886 replies)
  Maxforums member photo gallery index
(114 replies)
  Maxforums Member Tutorials
(89 replies)
  three cheers to maxforums...
(240 replies)
  101 Things you didnt know in Max...
(198 replies)
  A Face tutorial from MDB101 :D
(95 replies)
  Maxforums.org Members Gallery
(516 replies)
  SON OF POST YOURSELF
(637 replies)
  Dub's Maxscript Tutorial Index
(119 replies)

Maxunderground news unavailable

electric outlet
show user profile  crazyarranz
ok im trying to make a simple outlet but it looks like crap everytime i do it . take a box make the plate with it and then i boolean out two holes and then i take the same object i use to boolean the holes out with make them the female socket and then boolean out the three holes and thats were it goes crazy. i know im doing this wrong any help
read 781 times
4/22/2008 9:38:15 AM (last edit: 4/22/2008 9:38:15 AM)
show user profile  mrgrotey
booleans are where you are going wrong, try drawing the outside shape and the holes as splines, attaching them together (as an editable spline, not editable poly) then adding an extrude modifier




read 775 times
4/22/2008 9:41:17 AM (last edit: 4/22/2008 9:41:45 AM)
show user profile  crazyarranz
ok wow that is like 300 times easier then everything else i do. thanks again. do you use this on alot of things you make?
read 760 times
4/22/2008 9:52:46 AM (last edit: 4/22/2008 9:52:46 AM)
show user profile  mrgrotey
not myself no :) but its great for flat things with holes in




read 754 times
4/22/2008 9:59:08 AM (last edit: 4/22/2008 9:59:08 AM)
show user profile  crazyarranz
ok this just happen and instead of doing a new post i would just ask now. im rendering in mr and i have gi on and fg on and this error comes up "RCGI 0.2 ERROR 361001: PHOTON EMISSION SHADER RETURNED MIFALSE: ABORTING PHOTON TRACING" THIS ONLY HAPPENS WHEN I HAVE GI . what the hell is it and what have i done wrong now???"??
read 752 times
4/22/2008 9:59:52 AM (last edit: 4/22/2008 10:02:19 AM)
#Maxforums IRC
Open chat window


Support Maxforums.org