Forum Groups
  All forums
    Help & Feedback
      Questions
      Work in progress
      Finished Art
      Non-Max related
    Community
      Offtopic
      News
    Hardware
    Photography


Featured Threads
  inspiration alert!!!
(36 replies)
  Indespensible MaxScripts, Plugins and 3rd Party Tools
(37 replies)
  The allmighty FREE Resources Thread !
(17 replies)
  spam alert!!!
(4886 replies)
  Maxforums member photo gallery index
(114 replies)
  Maxforums Member Tutorials
(89 replies)
  three cheers to maxforums...
(240 replies)
  101 Things you didnt know in Max...
(198 replies)
  A Face tutorial from MDB101 :D
(95 replies)
  Maxforums.org Members Gallery
(516 replies)
  SON OF POST YOURSELF
(637 replies)
  Dub's Maxscript Tutorial Index
(119 replies)

Maxunderground news unavailable

CAT Pose Mixer not working in Max 2012?
show user profile  Nanne
I’ve been fiddling with this all day on different rigs but I can’t get the Pose Mixer to work in Max 2012.

1. I use “Add Bone” on the head-hub to create a face rig.
2. I create a Absolute Layer and set CAT in Animation Mode.
3. I move the bones into the position but without setting any keyframes (do I have to?).
4. Open the Pose Mixer and select my CAT rig.
5. Select the face bones I want to store and press “Save” in Pose Mixer.
6. I select a file name, but that files only end up 1kb large.
7. I delete the Absolute Layer and creates a new one for testing the pose.
8. I make sure the CAT-rig is still selected in the Pose Mixer interface
9. I select the stored pose from the list and I dial the numbers up, left or right....

... but nothing happens.

Is it just me, or are you having the same problem in 2012? I have SP1+HF1+HF2 installed.

I just tested the same procedure in Max 2011 and it works just fine. Can some else confirm this bug?

Cheers!

Kristoffer Helander
www.kristofferhelander.se
  :: Works ::   |  :: Resumé ::   |  :: Contact ::   |  :: CG Blog ::   |  :: Links ::     
read 1034 times
8/26/2011 10:18:32 PM (last edit: 8/26/2011 10:18:32 PM)
show user profile  Nanne
I sent a report regarding this to Autodesk today.

But can anybody please try this and confirm that the issue is not just mine?

Kristoffer Helander
www.kristofferhelander.se
  :: Works ::   |  :: Resumé ::   |  :: Contact ::   |  :: CG Blog ::   |  :: Links ::     
read 1006 times
8/29/2011 2:22:11 PM (last edit: 8/29/2011 2:22:11 PM)
#Maxforums IRC
Open chat window


Support Maxforums.org