Forum Groups
  All forums
    Help & Feedback
      Questions
      Work in progress
      Finished Art
      Non-Max related
    Community
      Offtopic
      News
    Hardware
    Photography



Maxunderground news unavailable

 
First page  Go to the previous page   [01]  [02]  Go to the next page  Last page
 
backburner - crashing after submitting jobs.
show user profile  Zman
I dont know if it has something to do with it or not but I think this begun after we installed Max2016.

We are still working with Max2013, every few times we submit a job, the manager crashes.
Any solution ?



read 389 times
2/14/2016 1:03:35 PM (last edit: 2/14/2016 1:03:35 PM)
show user profile  msimecek
are you using MAX 2013 with backburner 2016 then?

i could be wrong... but wasn't there some type of restructure of the Max platform in 2014?


possibly this could be an issue
read 371 times
2/14/2016 10:00:54 PM (last edit: 2/14/2016 10:00:54 PM)
show user profile  donvella
ive always found issues sending jobs from one version of max to another's backburner, even if you dont have the plugins just try submit the job from 2016 see if that works.

check that you are running backbreaker as administrator (right click run as admin)

let me know if u get a workaround as every time we upgrade we have to fully switch because of this issue






read 368 times
2/14/2016 10:19:09 PM (last edit: 2/14/2016 10:19:09 PM)
show user profile  Nik Clark
Seconded. Mixing versions leads to heartache.


Click here to send me an emailClick here to visit my websiteClick here to visit my photo gallery on Flickr

read 365 times
2/14/2016 11:30:28 PM (last edit: 2/14/2016 11:30:28 PM)
show user profile  msimecek
i do use max 2015 with backburner 2016 and it seems to work fine.
maybe 15 to 16 is not the same as 13 to 16
read 356 times
2/15/2016 1:02:43 AM (last edit: 2/15/2016 1:02:43 AM)
show user profile  Zman
We are using Max 2013 as we always did.
We also installed Max 2016 to test it. we arent using it but I suppose it did update the backburner.

Another issue I am having - Whenever we restart the computer running the manager - all the jobs "forget" how many frames were allready done and things get reset.



read 353 times
2/15/2016 8:23:26 AM (last edit: 2/15/2016 8:23:26 AM)
show user profile  Zman
and it gives the "no task metadata found"



read 351 times
2/15/2016 8:34:37 AM (last edit: 2/15/2016 8:34:37 AM)
show user profile  donvella
If ur keeping 16 two things u will need to know.

Dont install sp2 or ext2. Sp2 will break grouping. Ext2 will break max without sp2.

Uninstall backburner and get the latest version from adesk website. The version that comes with vanilla max is broken.

Edit. Sp1 and ext1 works well. Layer manager sometimes wont let u rename things though , if u close it and reopen it it seems to function ok again



read 350 times
2/15/2016 8:35:36 AM (last edit: 2/15/2016 8:40:40 AM)
show user profile  jpedleham
if i remember correctly, max 2015 got an updated version of backburner, as did 2016.
read 334 times
2/15/2016 2:36:05 PM (last edit: 2/15/2016 2:36:05 PM)
show user profile  ijzerman
Why would i update to 2016 if such fundamental stuff is broken?
Btw, cant use layer manager in 2015?
--------------------------------------

Pushing buttons since "86
read 322 times
2/15/2016 4:35:59 PM (last edit: 2/15/2016 4:35:59 PM)
show user profile  donvella
on that note, I dont think ive used a version of max that wasnt broken in some way... this is probably the least broken version ive used since max9

edit; oh and 2014, that was a pretty good release off the bat

edit2; oh and the pivot tool is a bit cray cray now, some reason it auto turns on all the time and its like why, why cant I move this thing?... Its moving the pivot... it just doesnt look like it.




read 308 times
2/16/2016 1:32:05 AM (last edit: 2/16/2016 4:22:31 AM)
show user profile  Zman
well
I still need a solution here.

Randomly, when I send out jobs to render it crashes the manager.

What do I do ?



read 300 times
2/16/2016 10:36:28 AM (last edit: 2/16/2016 10:36:28 AM)
show user profile  donvella
Did u update backburner? Did u send the job from max2016?



read 297 times
2/16/2016 11:53:17 AM (last edit: 2/16/2016 11:53:17 AM)
show user profile  c0
Q. It was working just fine. Then we changed it. Now it is broken. What do we do?
A. You broke it, you fix it. Undo your changes. Revert to the last known stable situation.

Damn I'm good. Can't argue with the facts...

"Eveyone's got problems; you've got yours, I've got mine - let's keep it that way"

read 285 times
2/17/2016 1:19:04 PM (last edit: 2/17/2016 1:24:25 PM)
show user profile  Zman
donvella -

We installed Max2016 to do some tests but we only work on Max2013 ...
So No, we only send out jobs from max 2013, same way we did for years.

As for your other question, You suggest I download and install this -
https://knowledge.autodesk.com/support/3ds-max/downloads/caas/downloads/content/backburner-2016-windows-version-for-3ds-max-2016.html

Isnt it what I already got after installing Max2016 ?



read 279 times
2/17/2016 3:01:47 PM (last edit: 2/17/2016 3:01:47 PM)
 
First page  Go to the previous page   [01]  [02]  Go to the next page  Last page
 
#Maxforums IRC
Open chat window


Support Maxforums.org