Forum Groups
  All forums
    Help & Feedback
      Questions
      Work in progress
      Finished Art
      Non-Max related
    Community
      Offtopic
      News
    Hardware
    Photography



Maxunderground news unavailable

Animation loss when ungroup?
show user profile  TuPP3
I made animation which included part that was grouped together from 3 parts. Then I ungrouped it after animation to make UV cordinates for each part, now I played animation and realized that it isn't animating anymore! Problem here is that I cannot undo to point it was grouped, so is my 3 hour animation work lost for that part? I tried to group them again but it isn't animating. When I click one of the 3 objects(or group of them) I see all keyframes I made...
read 563 times
2/15/2009 7:01:32 AM (last edit: 2/15/2009 7:01:32 AM)
show user profile  Philbert
do you have a saved version with the animation working?



 Everybody`s Got Something To Hide Except Me And My Monkey

read 551 times
2/15/2009 7:43:07 AM (last edit: 2/15/2009 7:43:07 AM)
show user profile  horizon
Well if you don't use incremental save...learn the lesson start using it...

And I've been told to link objects to a dummy instead of grouping when animating


read 549 times
2/15/2009 7:45:56 AM (last edit: 2/15/2009 7:46:12 AM)
show user profile  TuPP3
I saved extra save only before I started animating, so animation is lost :/. Well, I'll know next time to not to do this mistake :)
I think using Hold and fetch would be good idea for now on...
read 543 times
2/15/2009 7:52:20 AM (last edit: 2/15/2009 7:52:20 AM)
show user profile  missy
what horizon says... Use link instead of group. Also incremental save has saved my bacon many times!

missy_sig

read 542 times
2/15/2009 7:53:33 AM (last edit: 2/15/2009 7:53:33 AM)
#Maxforums IRC
Open chat window


Support Maxforums.org