Forum Groups
  All forums
    Help & Feedback
      Questions
      Work in progress
      Finished Art
      Non-Max related
    Community
      Offtopic
      News
    Hardware
    Photography



Maxunderground news unavailable

"Preserve UV's", just doesn't work does it?
show user profile  capone_adam
I've never quite understood why this feature doesn't work. It does sometimes and if you drag vertices in certain directions but for the most part it just ends up screwing the mapping. Is this a well known max bug or am I doing something wrong?
read 485 times
8/7/2009 7:07:32 AM (last edit: 8/7/2009 7:07:32 AM)
show user profile  Nanne
It doesn't seem to like it when you start Extruding or adding more polygones. However dividing already existing faces works fine for me. I use it a lot when modelling destruction afterwards to buildings and such. However, working across UV-seams might cause some extra problem. I think it works pretty fine, but it has its limitations for sure.

Kristoffer Helander
www.kristofferhelander.se
  :: Works ::   |  :: Resumé ::   |  :: Contact ::   |  :: CG Blog ::   |  :: Links ::     
read 476 times
8/7/2009 7:28:01 AM (last edit: 8/7/2009 7:28:01 AM)
show user profile  mattymoose
it "works" in certain cases, but not as well as you are hoping it is supposed to.


read 455 times
8/7/2009 10:01:57 AM (last edit: 8/7/2009 10:02:32 AM)
show user profile  Octopuzzy
it works fine on tris and quads so stick to that..




read 445 times
8/7/2009 10:21:40 AM (last edit: 8/7/2009 10:21:40 AM)
show user profile  K-tonne
it works fine on flat stuff that's not near the edge of the texture
anything else and it's about hidden lines and geometry

Website and Portfolio

read 438 times
8/7/2009 10:39:04 AM (last edit: 8/7/2009 10:39:04 AM)
#Maxforums IRC
Open chat window


Support Maxforums.org